Kamionski prevoz

Kamionski prevoz

Kombi prevoz je odličan izbor za gradske selidbe, kada je potrebno prići malim ulazima ili se provući kroz uske ulice. Kada je u pitanju velika selidba, selidba porodične kuće ili prevoz većih i težih stvari kamionski prevoz je ono što Vam treba. Selidbe kamionom je najfleksibilnije i najzastupljenije prevozno sredstvo. Kada je reč o međunarodnim selidbama , selidbama u Beogradu i lokalnim selidbama. Vozila prolaze kontrolu tehničke ispravnosti pre svakog početka kamionske selidbe ili transporta.

Ponekada je zaista nemoguće obaviti kvalitetnu i brzu selidbu bez korišćenja transportnog vozila kao što je kamion. Kombi prevoz najčešće korišćeno transportno vozilo prilikom mnogih selidbi. Velike selidbe jednostavno zahtevaju prevoz i selidbu kamionom. Samo pokušajte da zamislite kompletnu selidbu npr. jedne teretane sa svim spravama za vežbanje, kombijem… neizvodljivo, zar ne?

Sve velike selidbe ovog tipa, poslovno-sportski prostor sa mnoštvo velikih, teških i skupocenih stvari, zahtevaju kamionski prevoz. Selidba jednog kompletnog domaćinstva srednje veličine zahtevaće uslugu profesionalne selidbe koja podrazumeva za transportno vozilo kamion.

Kamioni imaju mnogo veći tovarni prostor od kombija, te je sjajan izbor kada selidbu želite da obavite odjednom. Kamionski prevoz potrebno je na vreme isplanirati. Imajte u vidu da u saobraćaju postoje razna ograničenja za kamione, a jedno od njih je vremensko ograničenje kretanja po gradu. Pozovite nas nekoliko dana ranije kako bi smo na vreme isplanirali vašu selidbu i razmislili o ruti selidbe.

Uvek Vama dostupni

Mi smo takođe sasvim fleksibilni i možemo krenuti na posao čim nas pozovete. Ako želite da se hitno selite ili prevozite robu u Beograd ili iz Beograda, ili gde god poželite, onda smo mi tu da vam pomognemo.Ako želite da saznate više o uslugama naše agencije, jednostavno nas već danas kontaktirajte i jedan od naših predstavnika će vam rado pružiti odgovore na pitanja koje imate. Ne zaboravite da Vam je naša podrška dostupna 24/7.

Naš pažljivo odabran tim radnika omogućava da Vaše preseljenje bude obavljeno u skladu sa Vašim željama, potrebama i budžetom koji ste spremni da izdvojite.

Zahvaljujući dobrom timu i velikom voznom parku u mogućnosti smo da u jako kratkom roku preselimo ceo Vaš posao na novu lokaciju. Bilo da selite samo kancelariju od nekoliko kvadrata ili poslovni prostor od hiljadu kvadrata, možete nas slobodno angažovati i biti sigurni da će Vaše stvari biti preseljene u najkraćem roku.

Pored selidba u Beogradu kombijem ili kamionom, vršimo usluge selidbe i u celoj Srbiji, kao i u inostranstvu. Sa ponosom možemo reći da nijedan grad nije van našeg domašaja.

Iz iskustva Vam možemo reći da za grad Beograd selidbe kombijem predstavljaju najbolje rešenje zbog gužvi u saobraćaju, nedostatka parking mesta, uskih jednosmernih ulica, kao i loših prilaza zgradama.