Kombi prevoz

Kombi prevoz

Kombi prevoz, јеdna od naših mnogobrojnih usluga. Ukoliko vam je nepohodan pouzdan saradnik koji će vam pomoći da sprovedete u delo svoje selidbe, na pravom ste mestu. Obratite se našoj firmi za selidbe, a mi vam garantujemo bezbedan i brz transport i pakovanje vaših stvari za selidbe kombijem. Dugogodišnje postojanje na tržištu i veliki broj uspešnih kombi selidbi naše su bitne karakteristike.

Kako bi Vaš nameštaj najbrže i najsigurnije bez ikakvih oštećenja stigao na odredište potrebno je imati i kvalitetan vozni park. Posedujemo veoma kvalitetan vozni park. Vozila koja posedujemo su veoma udobna i maksimalno bezbedna, a od naših vozača nema većih profesionalaca. Na raspolaganju su nam kamioni i kombi koje angažujemo u zavisnosti od tipa selidbe. Kombi selidbe su najtraženije u poslednje vreme. Kombi selidbe su sa nama potpuno sigurno i brze. Kombi prevoz je veoma popularan izbor za sve vrste prevoza. Kombi prevoz robe je najtraženija usluga u Beogradu a i šire. Selidbe kombi prevozom su veoma popularne pogotovo za selidbe manjeg obima. Vozila prolaze kontrolu tehničke ispravnosti pre svakog početka selidbe.

Ukoliko vam je potrebna kompletna usluga prevoza sa istovarom i utovarom robe na pravom ste mesto. U našem timu su obučeni radnici za sve vrste poslova. Utovar robe i njegovog ponovnog istovara, montaža i demontaže nameštaja, različith mašina. Bezbedno iznošenje stvari na 4,5 sprat bez lifta.

Već dugi niz godina pružamo uslugu kombi prevoza. Bilo da je u pitanju prevoz ili selidba kombijem Vašeg poslovnog prostora, Vašeg stambenog prostora, naši kombiji i radnici će se uklopiti u Vaše zahteve.

Uvek Vama dostupni

Mi smo takođe sasvim fleksibilni i možemo krenuti na posao čim nas pozovete. Ako želite da se hitno selite ili prevozite robu u Beograd ili iz Beograda, ili gde god poželite, onda smo mi tu da vam pomognemo. Ako želite da saznate više o uslugama naše agencije, jednostavno nas već danas kontaktirajte. Jedan od naših predstavnika će vam rado pružiti odgovore na pitanja koje imate. Ne zaboravite da Vam je naša podrška dostupna 24/7.

Zašto baš mi

Naš pažljivo odabran tim radnika omogućava da Vaše preseljenje bude obavljeno u skladu sa Vašim željama, potrebama i budžetom koji ste spremni da izdvojite.

Zahvaljujući dobrom timu i velikom voznom parku u mogućnosti smo da u jako kratkom roku preselimo ceo Vaš posao na novu lokaciju. Bilo da selite samo kancelariju od nekoliko kvadrata ili poslovni prostor od hiljadu kvadrata, možete nas slobodno angažovati i biti sigurni da će Vaše stvari biti preseljene u najkraćem roku.

Pored selidba u Beogradu kombijem ili kamionom, vršimo usluge selidbe i u celoj Srbiji, kao i u inostranstvu. Sa ponosom možemo reći da nijedan grad nije van našeg domašaja.

Iz iskustva Vam možemo reći da za grad Beograd selidbe kombijem predstavljaju najbolje rešenje zbog gužvi u saobraćaju, nedostatka parking mesta, uskih jednosmernih ulica, kao i loših prilaza zgradama.